måndag, april 26, 2010

Precis en sån!

Vår trädgård lämnar en hel del att önska, på grund av tisdbrist och kunskapsbrist. Det är dock bestämt att gräsmattan på baksidan ska behållas precis som den är eftersom den passar för fotboll, boule, kubb eller någonting annat som kräver en plan lite större yta. Ända sedan vi flyttade hit har jag letat efter en klassisk parkbänk att sitta på för att titta på när andra spelar fotboll, boule, kubb eller någonting annat ;) Hittills har ingen begagnad dykt upp vid rätt tilfälle men så hittade jag den här. Helt rätt och väldigt snygg, från Grythyttan.



Bild: Länna möbler

lördag, april 24, 2010

Gudruns ränder

Det har alltid funnits en liten kulturtant inom mig och hon kikar fram mer och mer, klädesmässigt. Efter att ha gjort en rejäl rensning i garderoben blev det nästan tomt och nu ska den sakta men säkert byggas upp igen. Gudrun gör alltid några fantastiskt fina grejer per säsong tycker jag och nu finns hennes klassiska basrandströja även för barn. Väldigt fina, väldigt unisex!



Bild från Gudrun

Förvaring

Några burkar som hittat hit... Den understa en dansk som är rätt poppis för tillfället i bloggvärlden, kommer dock inte ihåg märket just nu. Ira, kan det stämma kanske?

Nu, tillbaka ut i trädgården!

IMG_8700

Foto: Mönstermonstret

torsdag, april 22, 2010

Nr 10

Fick en stor vas av en kompis och räknade då allihop. 10 stycken. Läge att sluta samla kanske, de tar rätt mycket plats...

IMG_8704

Foto: Mönstermonstret

Tillväxt

Jag tackade aldrig för alla fina hälsningar vi fick när småsyskonen kom. Så jag gör det nu, tack! De växer så det nästan hörs och om någon vecka passeras tre månader. Det är oerhört intensivt och förstås kul. Tiden rusar och snart ska jag fixa det här själv på dagarna då käre maken börjar jobba igen. Det ska bli intressant, väldigt intressant faktiskt.

IMG_8674

Foto: Mönstermonstret

onsdag, april 21, 2010

Vårgrönt

Det har inte blivit mycket strosande på loppisar det sista. Dock passerade jag en second handbutik som hade två gröna vaser i fönstret. Jag gick in, plockade upp vaserna och betalade. Mycket effektivt! De passar himla fint med Hanna Wernings burk från servisen Kulinara.

IMG_8710

Foto: Mönstermonstret

tisdag, april 20, 2010

Ringrostig

Lite stel, lite ovan, lite seg... Ett första inlägg på länge får bli enkelt. Stormönstrat i härliga vårfärger, finskt så klart. Jag vinkar lite till er som eventuellt är kvar därute och hoppas ni har det fint.



Bild lånad från Klara of Sweden