måndag, november 17, 2008

Tapeter, tapeter

Det finns så oerhört mycket tapeter så att välja bara en känns som en omöjlighet. När det gäller tapeter till ungar är spektrat allt från disneyprinsessor och helikoptrar till randigt och blommigt. Jag gillar den här som är mönstrad men inte hysterisk och har fina färger. Den passar både tjejer och killar samt mindre och större barn... Känns även som om det går att vräka på med roliga och mönstrade tyger jag redan har till tapeten också, alltid en fördel :)

Samtidigt verkar en målad vägg väldigt praktiskt då det bara är att måla över exmepelvis egna konstnärliga initiativ från små knattar. Målar man finns det i princip ännu större möjligheter än med tapeter. Svåra beslut det här, tur att de inte är livsavgörande :)Så, vad säger ni, vilka är era erfarenheter?Bild: Sandberg.se

Några av tygerna:

IMG_8172 Barntyg

Foto: Mönstermonstret

5 Comments:

Lotten said...

Jag målar gärna! Man kan lätt byta färg och mönster.....

Kram Lotten

Veja cecilia said...

man kan ju måla nederdelen av rummet och ha tapet upptill, När de är små når de ju bara en viss bit upp. Å då kan man måla över!

Malin said...

Hmm, jag funderar fortfarande...:)

Anonym said...

Kanske måla och göra schabloner med stjärnor, så får du ju en målad vägg som ser ut som tapeten! Snygg var den ialla falll :)//Elin

Sofi said...

Vi har en nästan exakt målad vägg i vå sons rum. Stjärnorna är dock ljusblå. Han har haft den i tre år ioch vi är supernöjda!