fredag, januari 18, 2008

Dystra småkillar

E är en lång kille och lämnar snart babystorlekarna och då händer något märkligt. Alla fina färgglada, mönstrade och ganska neutrala kläder försvinner över till "tjejsidan" och på "killsidan" blir nästan allting grått, grönt, brunt och blått och ganska trist. Det blir alltså till att kolla in "tjejsidan" för att hitta lite roliga grejer till sommaren.Alla bilder från HM

8 Comments:

Nikka said...

Jag har just levererat lite glada kläder till Adam. Bildbevis snart i en blogg nära dig. Säg till om Elmer också vill ha nåt. Jag är billig!

Birka said...

Håller med fullt och fast, jag handlar absolut mest på tjejsidan både till sonen och dottern. Och klagar högljutt i kassan varje gång för att försöka få till stånd en förändring ...

Malin said...

Nikka, ska fundera på det, bra idé!

Birka, helt rätt :)

Lotten said...

Visst äe det tråkigt med alla pojkkläder i tråkiga färger.... jag har alltid varit inne på flicksidan och köpt lite fint till mina pojkar... men nu går den stora inte med på det längre eftersom han är så stor och medveten. Kolla fördelningen i affärerna mellan pojk - och flickavdelningarna.... flickorna är utspridda över nästan hela ytan och pojkarna får oftast nöja sig med ett litet undangömt hörn... Grrrr jag blir arg på sånt här....

Lox said...

Handlar mer eller mindre allt på tjejsidan (eller neutralsidan om den finnes). Klarar inte av militärgrönt och beigebeigebeige-visan.

Fast jeans ska man köpa killvarianten av: mer praktiska och mer hållbara.

mimmi said...

Vill bara tipsa om att den gröna t-shirten egentligen är vit med gröna hjärtan. Konstigt men sant.

AnnaA said...

Jag brukar också ta en tur genom hela sortimentet för att hitta det bästa på båda sidor. Mycket roligare med färger på kläderna till de små. :) Men jag håller med om jeansen, killarnas är bättre.

Ingrid said...

Jag kan inte annat än hålla med. Min pojk håller också på att lämna babystorlekarna och det finns så mycket tråkigt på killavdelningen. Förutom att det i princip bara är murriga färger så är det en hel massa drakar, monster och fula robotar. Inte kläder jag jag tycker passar min lilla kille, han är ju inte ens ett år ju.
På Lindex finns det däremot rätt mycket neutralt men färgglatt på tjejavdelningen. Sånt som jag tycker passar till små barn.