torsdag, februari 28, 2008

The more the merrier

Det har liksom blivit som en hel liten familj... Det började så här. Jag hittade en till idag som är ytterligare en storlek men den får vara med en annan gång.

Burkar

Foto: Mönstermonstret

10 Comments:

fingerspitz said...

När jag är på loppis hittar jag ibland monstergrejer som jag vet skulle passa dig så bra, synd att du bor så långt bort, keramik och glas är så jobbigt att posta bara.

Grattis till husköpet förresten, har nog glömt att gratta!

Hoppas ni får en riktigt bra helg!

Malin said...

:) Det är tanken som räknas! Men visst är det coolt att kunna hitta grejer som passar någon man aldrig träffat på riktigt :)

Trevlig helg till er också!

Anonym said...

Hej
För ett tag sedan så rådfrågade jag dig angående inredning i en restaurang och just hur jag skulle få till det med ett par buffeér. Jag tackar för dina tips. Det blev en nödlösning vad det gäller dem. Linnetyg som hänger ner och döljer tråkiga ben. Men i övrigt så börjar det ta sig. Jag tittar ofta in på din sida för inspiration. Tänkte skicka en bild. Men med detta misslyckas jag nog.
Jag fortsätter att inspireras av din sida. För nu har jag restaurang nr 2 att inreda. Kul
mvh
Lotta

malla said...

Jag tänker oxå på dig när jag ser dessa burkar på loppisar! :) De finns ju i fler färger än brunt har jag sett nu när jag har upptäckt dem. Blått gillar jag då!

Malin said...

Anonym, just det ja, vad kul att höra från dig igen! Rolig med ännu mer att inreda :) Återkom gärna!

Malla, jag vet, har även sett gröna och klarglas men inga blå faktiskt. Men jag måste hålla mig till en sort, i alla fall än så länge ;) Alltid kul att bli ihågkommen :)

Jo said...

Ojoj.. nu har jag läst så det kliar i ögonen! Himla trevlig och snygg blogg! :) Och med husköp antar jag att det blir glesare med inlägg, men förhoppningsvis intressanta sådana eftersom ni har ett helt hus att inreda! Man får gratulera till husköpet och hoppas att du fortsätter blogga nu när jag har hittat hit! :)

Lotten said...

Hi, hi... jag såg sådana bruna igår på "min" loppis som jag brukar besöka! Kul när det inte kostar skjortan heller ;-)

Nilla said...

Intressant blandning du har på dina inlägg tycker jag, kul att titta igenom!

Må gott

Malin said...

Jo, kul att du hittat hit...Jo jag ska försöka blogga vidare och förhoppningsvis blir det mer framöver. När allt ska ner i lådor är inspirationen att fixa något härhemma typ noll. Välkommen åter, alltid kul när nya "ansikten" presenterar sig!

Lotten eller hur:) Kostar nästan gratis, precis som det ska vara!

Nilla, tackar tackar :)

Jenny said...

Hej!
Hittade hit via "Tisdagstema".
Dessa burkar har jag i massor.. skall se om jag kan fota dem. Min mamma jobbade på ett gammalt apotek inne i Stockholm och när de skulle lägga ner fick personalen ta sånna om de ville... och nu har jag ärvt alla burkarna. Har alltid gillat dem.. har dem lite tråkigt uppställda högt uppe på ett vitrinskåp.. men en dag hoppas jag få en bättre lösning av plats för dem ;)

Mvh Jenny