måndag, december 29, 2008

Nice wheels!

Precis innan jul dök den här upp på Blocket och jag var inte sen att ringa. Klart killen ska ha en vagn och klart det ska vara en "riktig" och inte ett rosa plastmonster! Den är lite mindre i modellen och en nöjd kille tog den i besittning på ettochetthalvtårsdagen. Än så länge är det elefanten som har den stora äran att åka med.

(Jag är dock minst lika glad över den fina vagnen och ser fram emot att sy lakan)

IMG_6278

Foto: Mönstermonstret

6 Comments:

Lotten said...

Mm vilken flashback jag fick! Precis en sådan vagn hade jag när jag var liten - färgen, hjulen, stativet... allting är precis likadant! Min lillkille hade en liggvagn till sin apa när han var liten... och älskade den!

Kram Lotten

miri said...

jösses, värsta nostalgin. en sån, fast röd, hade jag när jag var liten. med tillhörande sånt där regnskydd med man fäste halvvägs upp vid öppningen för ansiktet, det minns jag att jag tyckte var så roligt, att fästa det skyddet. jag kände mej VUUUXEN och så lät det så trevligt. är rätt säker päronen har kvar den nånstans i gömmorna. himla fin.

Susanne said...

EXAKT en sån hade jag när jag var liten och har fortfarande. Så fin, så fin! GRATTIS till köpet!

Teres said...

Åh vad jag blir fylld av nostalgi:) Jag har en likadan till min dotter (som jag själv haft som barn) fast den är vinröd.

Tack för all inspiration du sprider via din blogg:)

68 kvadrat said...

Vilken fin blogg du har, och vilken fin vagn! Underbar. Kika gärna in på min blogg och se retrovagnen jag fyndade härom veckan!

Annika said...

Åhjag hade en sådan röd när jag var liten...och nu har mina barn den. de är så fina!

Kul att ha hittat tillbaka hir förresten, jag tappade "bort" dig i samband med ett datorbyte, och har inte varit här på säkert ett år. Ni hade i varje fall precis köpt huset då, minns jag.