onsdag, juni 25, 2008

Årtionden

Ett eget rum till lillgoset finns i planerna och det ska bli så kul att fixa till det. Golvet är slipat och taket målat men väggarna, de ser ut så här än så länge. Tre tapeter på nästan 60 år. Det är lite skillnad mot dagens ombytlighet och renoveringsfeber.. Gillar de två första men strukturtapeten usch, det är nog lite väl nära i tid och bara väldigt, väldigt fult.

IMG_5095

Foto: Mönstermonstret

5 Comments:

fingerspitz said...

Den understa är väldigt lik en av tapeterna som satt i kolonin och nu ska vi snart sätta upp en liknande. Hur ska ni göra blir det tapet eller färg?

Ett sent grattis till E också, hurra, hurra, hurra!

Malin said...

Vi vet inte riktigt än, först måste allt löst bort, de sitter inte så bra. Men jag skulle tro på målat. Misstänker att det kan vara smidigt att kunna måla över "olyckor" :) Å andra sidan finns så himla många fina tapeter.

Jo said...

Håller med Fingerspitz: Den understa är fin, vi hittade en liknande i vår hall när vi slet ner -just det, strukturtapet. Vår var målad med grön plastfärg, så den var om möjligt ännu fulare. Men den understa tapeten hade jag gärna behållt!

Strukturtapet är djävulens påfund!

Lotten said...

Ohhh den understa var ju jättefin! Kul att skala av lager efter lager och se vad som var på modet då....

Strukturtapet är det fulaste som finns.... Min sambo säger åt mig att vänta bara så skall jag får se att jag oxå vill ha det när det är inne..... Men jag tror och hoppas att det ALDRIG kommer att bli inne igen!!!

Ha det! / Lotten

Malin said...

Jo, det låter riktigt, riktigt otäckt!

Lotten, nej, jag tror inte heller att jag n å g o n s i n kommer vilja ha strukturtapeten tillbaka.