tisdag, juni 17, 2008

Skoor

Hur är de fina Swedish hasbeens i storleken? Det står att de är normala till stora. Ni som har dem, har ni beställt er vanliga storlek?

8 Comments:

Kajsa said...

Jamen jag var just inne på deras webbplats, och undrade detsamma! Inget svar härifrån alltså, däremot väntar jag med spänning på svar från någon som vet.

Josefin said...

Dom är helt underbara!!! Jag går i mina jämt! Har dom flätade. Jag tog min vanliga storlek men dom var preciiiis! Så brukar man ligga mellan två storlekar så ta den större storleken!

Hoppas det hjälper dig på traven!

MVH
Josefin

Malin said...

Men vad bra, tack!

Där fick vi ett svar Kajsa...

SB said...

Notera att vissa av skorna på deras webbplats står angivna som "smala".

Jag har de som kallas "peeptoe" (tror jag de kallas...) och de är absolut inte breda och ganska fasta i skinnet. Jag har relativt smala fötter och de sitter rätt tight. Vanligen har jag 37,5 i skor men ett par 37 sitter som en smäck!

De som har en mer flätad stil har jag också provat, de är aningen, aningen vidare i modellen men framför allt tror jag de kommer töja sig mer än de jag köpt.

Det blev visst ett långt svar. Men summan är; nej de är inte särskilt breda (enligt min uppfattning), ja de är toksköna, nej de väger inget. :-)

J. said...

Exakt normala :) Inte stora, ganska smala.

majamysil said...

Jeg har kjøpt min vanlige størrelse, 37, og de sitter bra. Jeg har de flettede med høy hel og de er gode å gå i. Skinnet kommer til å forme seg etter føttene din. Love mine!

Lotta said...

Jag har min normala storlek. Det finns en guide på deras hemsida så du själv kan mäta dina fossingar i cm o se hur det passar storlekarna.

Malin said...

Jag köpte ett par svarta av den flätade modellen på Wedins rea på Nordstan i Göteborg för 299 kr igår... Originalpris 399 kr. Fast det fanns inte så många olika att välja mellan. Jag köpte min vanliga storlek 41 och den satt som en smäck!