torsdag, oktober 15, 2009

Träd

Tapeter med trädstammar är inte direkt någon nyhet och de har också varit/är väldigt populära. De är fina och min första fundering på tapet till köksväggen var just en trädtapet. Eftersom det är lite högre i tak tänkte jag att det intrycket kunde förstärkas av de långa smala trädstammarna. Tänkte också det kunde vara snyggt till de grå luckorna och ett rutigt golv. Men när jag såg dem i verkligheten tyckte jag de var lite bleka... Det är Duros variant som gäller, en ljus tapet i ett kök hos en barnfamilj får inte kosta för mycket :)



Bild: lånad härifrån

9 Comments:

Loppan Lorum said...

Vi har haft tankar på att tapetsera hallen i stugan med just Cole & Sons variant. Känns passande med träd där i rummet mellan ute och inne liksom :)Men Duros är ju faktiskt också fin. Och dessutom inte ens hälften så dyr. Ska mäta upp väggarna i helgen och se hur mycket som går åt...

Annika said...

Haha, vi har Duros som fondvägg i gillestugan. Den blekaste av dem som ser olika ut i olika vinklar/ljus. Vi är nöjda!

Glitterblomma said...

Jag tittade inte på priserna men jag gillade helt klart den översta!! :) Hälsning Glitterblomma

Eriksson said...

Tycker Duros är snyggare. Tittade på den IRL härom dagen, och den är jättefin när ljuset skiftar.

Och som du skrev, ska den vara i köket i ett hem med barn så spar man nog lite på humöret om man har en billigare tapet. Vi har vitt i matrummet, och när kidsen springer från bordet för att tvätta händerna så får man (vi iaf) smutsiga avtryck längs vägen till badrummet. Inte så kul, särskilt inte då vi tog en dyr tapet, som dessutom är svårt-torkbar, haha, men man lär sig av sina misstag!

Linda said...

Vi har satt Duros trädvariant i 4-åringens rum och den blev jättefin när den kom upp på väggen. Över förväntan! Priset är ju dessutom oslagbart.

Unknown said...

Var med och ha chansen att vinna denna eleganta handväska Emma från Caia of Sweden. I exklusivaste läder från Sveriges senaste väskdesigner. Tävlingen är sponsrad av Caia of Sweden

Besök min blogg:
http://emring.blogspot.com/2009/10/tavling-vinn-handvaska-fran-caia-of.html

Trevlig helg
/Camilla

millandante said...

Så kul att hitta hit!!
Din samling av vaser är så fin! Har ju sett dessa vaser på loppisar men inte sett dem så fina!
Inspirarande!
Återkommer
Mvh Milla

millandante said...

Inspirerande såklart..hehe..

Anonym said...

bra start