onsdag, oktober 07, 2009

Tyst, så tyst

Ok, jag ser att en del är inne och kikar så vad tycker ni då om tapeten nedanför? Förskräcklig, cool, fånig, trist... Behöver lite bollplank här!

12 Comments:

rossi said...

Jag tycker att den är jättefin!

agata said...

Jäkligt läcker! På en yta som inte ska vara för stor.

Loppan Lorum said...

Jag tycker den är spännande, ett fascinerande mönster på nåt sätt. Tycker det ser ut som serierutor som visar liksom närbilder av hörn i rum och fönster, typ..! Är lite osäker på hur man upplever att ha den omkring sig i längden dock.

fingerspitz said...

den är fin men jag faller inte pladask, fast med rutigt golv till... mmm.

Y said...

läcker

dagenskreativa said...

Rolig & annorlunda:)

Kram Anna

Anonym said...

Är det bara jag som tycker den känns lite jobbig? Snygg i sig, den ser ut som en stor och trygg bokylla, men det känns som om den överfaller en... Kanske om man har den på en mindre yta där den bara syns ibland?

Världen enligt J. said...

Svincool tapet!

Anonym said...

Hej! Ny besökare är jag :) Jag tycker om den, men har lite svårt för mönstret eftersom jag har adhd- det kommer bli rörigt för mig! Men jag ska ju inte vara hos dig så.. KÖR PÅ :) Hälsning Glitterblomma

Anonym said...

Jag går själv och kikar på tapeter till köket för tillfället och har sett den här. Färgerna är otroligt sköna och den känns inte för crazy för att man inte ska kunna sitta och äta utan att störa sig på skrikiga färger och mönster. Rutigt golv till detta kan dock kanske bli lite för mycket mönster på en yta. Lycka till! /Fia

Anonym said...

Jag tycker också att det ser ut som böcker, det känns för rörigt och stressande tycker jag. Vad gillar du marimekkos nya tapet med prickar? Den finns i att par olika färger, jag gillar den grå.

Anonym said...

Hej!

Håller med annonym här ovan om att den ger mig en stressig känsla. Lite för hård och fyrkantig för min smak.

//Sara