måndag, oktober 05, 2009

Mönster, överallt mönster!

Det kan bli lite knepigt att välja när det finns så mycket med fina mönster. Ska väggarna vara neutrala och sedan mönster på tyg, detaljer, möbler osv eller mönstrade väggar och neutrala detaljer? Idag var jag med ett styck ganska otålig son och tittade på tapeter till köket. Gick runt och kikade lite och den tapet som direkt fångade min uppmärksamhet var den här:Mönstret var inte lika stort som på bilden och tapeten fanns i flera varianter från svartvit till den här mer färgglada. Det jag gillar är det roliga mönstret givetvis samt färgkombinationen som jag tycker flörtar lite med 50-talet. Den vägg som ska tapetseras är inte så stor och det är även ett fönster mitt på. Hmm, får fundera på det, vad tycker ni? De tapeter vi satt upp hittills är ju inte av det beige slaget direkt.

Det kanske går bort med rutigt golv och mönstrad plastmatta till en sådan vägg eller så blir det alldeles, alldeles underbart ;)

Bilden är lånad från Homepoint.se

3 Comments:

Hana said...

Hej! Jag har nyss startat upp min nya blogg på http://haneys.blogg.se. Det vore kul om du ville titta in och säga vad du tycker om den! Just nu har jag en tävling igång som du gärna får vara med i! Ha en trevlig kväll!

Lotten said...

Mm jag tycker att den var cool! Men som du skriver så kanske den är lite dominant... ?

Fru Myhr said...

Finns väl viss risk att den tar över för mycket, men gillar den skarpt!