torsdag, oktober 15, 2009

Träd

Tapeter med trädstammar är inte direkt någon nyhet och de har också varit/är väldigt populära. De är fina och min första fundering på tapet till köksväggen var just en trädtapet. Eftersom det är lite högre i tak tänkte jag att det intrycket kunde förstärkas av de långa smala trädstammarna. Tänkte också det kunde vara snyggt till de grå luckorna och ett rutigt golv. Men när jag såg dem i verkligheten tyckte jag de var lite bleka... Det är Duros variant som gäller, en ljus tapet i ett kök hos en barnfamilj får inte kosta för mycket :)Bild: lånad härifrån

Vår dag

Idag är det vår dag och det ska vi fira i helgen med en liten tripp på tu man hand. Det är nästan lika blå himmel idag men mycket mycket kallare. Vilken tur vi hade!

På bron

onsdag, oktober 07, 2009

Tyst, så tyst

Ok, jag ser att en del är inne och kikar så vad tycker ni då om tapeten nedanför? Förskräcklig, cool, fånig, trist... Behöver lite bollplank här!

måndag, oktober 05, 2009

Mönster, överallt mönster!

Det kan bli lite knepigt att välja när det finns så mycket med fina mönster. Ska väggarna vara neutrala och sedan mönster på tyg, detaljer, möbler osv eller mönstrade väggar och neutrala detaljer? Idag var jag med ett styck ganska otålig son och tittade på tapeter till köket. Gick runt och kikade lite och den tapet som direkt fångade min uppmärksamhet var den här:Mönstret var inte lika stort som på bilden och tapeten fanns i flera varianter från svartvit till den här mer färgglada. Det jag gillar är det roliga mönstret givetvis samt färgkombinationen som jag tycker flörtar lite med 50-talet. Den vägg som ska tapetseras är inte så stor och det är även ett fönster mitt på. Hmm, får fundera på det, vad tycker ni? De tapeter vi satt upp hittills är ju inte av det beige slaget direkt.

Det kanske går bort med rutigt golv och mönstrad plastmatta till en sådan vägg eller så blir det alldeles, alldeles underbart ;)

Bilden är lånad från Homepoint.se