torsdag, mars 01, 2007

Hemma

På hemmafronten intet nytt skulle man kunna säga. Har inte hunnit med varken loppisar eller något annat kul det sista. I vardagsrummet har det i alla fall kommit upp nygamla gardiner, inköpta för länge sen men inte uppsatta tidigare (de är inte heller färdigsydda). Tyget är nytt, inte det minsta second hand fast med klar Mönstermonsterfeeling. Den andra bilden visar lite prylar på sideboarden, sideboardet? i vardagsrummet så som fat från Orrefors, loppislampa samt en tavla på Oskar som vi fick i bröllopspresent. Ljusstaken på bordet är från Koziol och är i tre delar som går att sätta ihop eller ta isär efter behag. Soffbordet som skymtar samt sideboardet är båda second hand. Lite gammalt, lite nytt alltså.

Koziol ljusstakeNy gardinPrylar

Foto: Mönstermonstret

5 Comments:

Isabelle said...

Jag gillar den där ljusstaken från Koziol. Och det jag skymtar av sideboardet verkar vara något liknande som jag är på jakt efter :-)

saravillfara said...

Tokfina bilder som vanligt!
Det är alltid lika kul att få se bilder hemifrån dig, ni verkar ha det så fint.
Kram och ha en bra helg Malin!

Malin said...

Isabelle, det är bara att ge sig ut och leta :)

Sara, rar som vanligt :) Ja, fint och fint, det beror mycket på vinklar :) Hundhår, tomflaskor, disk och klädhögar visas inte så ofta upp på bild :)Du är modigare och visar mer hela rum...Hoppas du också får en fin helg!

Kol och Krita said...

Vilken härlig blogg, gillar dina bilder. Åh, den vita pinnstolen påminner mig om mammas gamla köksmöblemang. Härligt =)

Malin said...

Kol och krita, tackar tackar :) Stolen är en Lilla Åland inhandlad på loppis för 75 kr.