tisdag, mars 20, 2007

Assistent

Tidigare i bloggen har det skrivits om min önskan att ha en fräsig retroassistent. Jag gillar att baka men med elvisp och degkrokar blir det inga dubbla satser av degen och allt tar slut på en gång. Electrolux tillverkar den klassiska assistenten som är betydligt bättre i olika tester än Kitchen Aid och Kenwood. Visst är det ett visst retroutseende över den också?



Bild: tretti.se

3 Comments:

fingerspitz said...

Jag önskade mig en Elektrolux när jag fyllde 25 (präktigt värre) men fick en bosch i stället (trist och inte kunde jag byta heller).

Lösningen blev att vi gav bort Boschen till mannens bror och istället fick vi överta svärmors hushållsassisten från 60-70-talet. Fast jag tycker nog att de nya Hushållsassitenterna är snyggare än vår gamla. Jag kanske får göra om önskningen till 30-årsdan...

Malin said...

Vad bra att önska sig en sån grej! Skulle man förstås tänkt på... Bosch ser inte alls lika snygga ut, egentligen är väl funktionen det
viktiga?! Det sägs så iaf:)

Anonym said...

Åh, den var härligt retro. Den påminner om en assistent som en gammal granne hade. Fast det var en Bauknecht och den hade hon nog ägt sedan den var ny.

Vissa saker gjorde de liksom bättre förr. Mamma och pappa har t ex ett gammalt Elektrolux våffeljärn och inte en enda modernt våffeljärn jag provat har kunnat mäta sig med det. Dessutom är det snyggt!