torsdag, maj 31, 2007

En del till

Jag undrar hur många det finns? Här är i alla fall det senaste tillskottet.

IMG_9302

Foto: Mönstermonstret

6 Comments:

malla said...

verkar finnas en hel del! Vad är det för märke? Höganäs eller? Fina var de allihopa!

Å jag bara älskar alla kläderna du hade i inlägget längre ner! :)

Malin said...

Vet inte, det står bara Sweden under...vet att jag sett en hel rad med små kryddburkar någonstans någon gång.

Isabelle said...

Så mycket fint du fyndar! Men vart gör du av allt? Det är det som är mitt problem, jag hittar så mycket fint men jag har ingen aning om vart jag ska göra av det. Ska ju helst vara både snyggt och lättstädat. Så oftast får inte de där fina och charmiga sakerna följa med hem. Trist! Tips mottages gärna!

Malin said...

Ja du Isabelle, det ständiga problemet :) Jag har rätt mycket grejer framme fast i grupperingar. Flera vaser på en hylla i stället för en här, en där. Ett stort sideboard som sväljer mycket :) Byter ut grejer lite då och då. Sedan är jag ingen minimalist heller jag gillar saker! Det underlättar :) Inga bra tips alltså egentligen. Ge bort det du inte använder, det har jag börjat göra...

Sen kan jag inte låte bli att släpa hem grejer hela tiden heller även om jag blivit mer restriktiv.

EllaL said...

Tänkte precis fråga samma som Isabelle. Du gillar prylar (precis som jag) men alla bilder där man ser delar av ditt hem ser sådär modernt kala och stilrena ut! Men det är klart, det gäller väl att prioritera vad man vill ha framme? Du har iaf smittat mig, så nu är jag en trogen loppisbesökare!
Må gott!

Malin said...

Ella, har du set bilderna från arbetsrummet?! Eller, när jag kollar på dem ser man visst inte högarna med grejer under skrivbordet, eller brevid! Jag är en rätt stökig slarvmaja med överfulla skåp men vet inte om det är så kul att se på bild :)

Vad kul att du blivit "smittad" ett relativt billigt nöje, som ofta stöder välgörenhet och så är det miljövänligt!